Vi levererar fönster och dörrar med högsta kvalitet

Vi säljer och monterar kvalitetsfönster, ytterdörrar och skjutdörrar av många olika slag. Hög kvalitét är vår standard och kundens bästa är i fokus. Produkterna kommer direkt från fabrik oavsett vilken produkt, typ eller material ni som kund väljer.

Eftersom vi äger vår egna fönsterfabrik har vi kontroll över hela processen, från tillverkning, alla materialval och slutligen leverans till kund. Våra fönster tillverkas i högsta kvalitet och med högt ställda miljökrav.

  LADDA NER PRODUKTBLAD – STJÄRNFÖNSTER

 

Ett utmärkt sätt att få fint ljusinsläpp – Takfönster!

Takfönster ska inte bara vara lätta att använda, utan stil, funktionell effektivitet och säkerhet är viktiga aspekter när man väljer takfönster. Genom att införa innovativa funktioner för att möta dessa krav har FAKROs takfönster blivit en standard inom branschen.

Vårt omfattande utbud av takfönster inkluderar pivåhängda takfönster, topp- och pivåhängda takfönster samt L-formade takfönster och en hel del kompletteras fönstertillbehör.

  LADDA NER PRODUKTBLAD – TAKFÖNSTER

Vi säljer och monterar ytterdörrar och skjutdörrar

Ytterdörrarna i serien ERA FLEX är klassiska och stilrena dörrar med en hållbar konstruktion. Dörrarna har ett perfekt ytskikt med bästa skyddet mot ytterdörrens värsta fiende: fukt.

LADDA NER PRODUKTBLAD – YTTERDÖRRAR

Med Stjärnfönsters skjutdörrar får ni ett exklusivt utseende på ert hem och en bra konstruktion som håller tätt på vintern. Oavsett vilken av Stjärnfönsters skjutdörrs modeller du väljer så får du en produkt med högsta kvalitet.

LADDA NER PRODUKTBLAD – SKJUTDÖRRAR

Ett Svenskt hantverk från 1951 – ERA fönster

Vi är återförsäljare av ytterdörrar och fönster från ERA-fönster, ett Svenskt hantverk från 1951. ERA levererar fönster i trä och aluminium med inriktning på hållbara, täta och estetiskt vackra fönster.

Aluminium ger ett modernare utseende en längre livslängd och mindre underhåll, ett säkert val om ditt hus har ett utsatt läge. Träfönstret utan aluminiumbeklädnad passar den som vill bevara en klassisk stil på sin villa. Tack vare tryckimpregnering kan vi erbjuda upp till 30 års garanti mot röta. 

 

LADDA NER PRODUKTBLAD – ERA FÖNSTER

Vill du ha en kostnadsfri offert?
Vi gör allt för din fastighet när det gäller
tak, fasad och fönsterbyten.

Ja, jag vill ha kostnadsfri offert

KONTAKTA OSS
Stjärnfönster
Skånings Åsaka Gålstad 1
532 96 Skara

info@stjarnfonster.se
Skaraborg 0511–161 50
Närke 019–129 050

OM STJÄRNFÖNSTER
Stjärnfönster är en del av gruppen Gålstads Plåtslageri och TJ Tak & Fasad. Vår huvudverksamhet
finns i Skara men vi har flertalet filialer från Närke ner till Skaraborg. Våra hantverkare har stor och
bred kunskap och vi jobbar enbart med produkter av högsta kvalitet från kända leverantörer.